Cengiz Bozkurt’la küs olup olmadıkları sorusuna cevap veren Ahmet Mümtaz Taylan, “Cengiz bana küstü sonra da vazgeçti” şeklinde konuştu.KOCAELİ İGFA- Kocaeli Kitap Fuarı’nda konuşan Ahmet Mümtaz Taylan, bir soruya karşılık, “Ben Cengiz’e (Bozkurt) küsmedim. Cengiz bana küstü. Sonra da vazgeçti” dedi. ‘Ara Toplam’ adlı söyleşisinde Taylan, kendisi hakkında merak edilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

“HUYSUZUM, TÜRKİYE’DE YAŞIYORUM”

Hakkında söylenenlerle ilgili yorumda bulunan Taylan, “Haklılık payı olduğu gibi haksız noktalar da var. Huysuz musun? Evet, huysuzum. Türkiye’de yaşıyorum. 57 yaşındayım. Politik tercihlerini çok erken zamanlarda yapmış, sadece çene yaparak değil bedel ödeyerek geçirmiş biriyim. Dolayısıyla bazı huysuzluklarım olabilir. Çoğu zaman uzaktan duyulan şeyler olabilir. Setler haftanın 6 günü 12-15 saat sürüyor. Bitkinlikten, tükenmişlikten kaynaklanan arızalar çıkmaması pek olası değil. Ama bir yerlerde hata yapılıyorsa kuytuda değil ulu orta özür dilenmeli. Bunu başarabilen bir insan olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.

“CENGİZ BANA KÜSTÜ”

Bir soruya cevap veren Taylan, “Ben Cengiz’e (Bozkurt) değil Cengiz bana küstü. Ama sonra bundan vazgeçti. Keşke Cengiz de burada olsaydı ve beraber cevap verseydik buna. Basında ne yazdığıyla da ilgilenmiyorum” dedi. Leyla ile Mecnun dizisinin başrol oyuncularından Erdal Bakkal karakterine can veren Cengiz Bozkurt ve İskender'e hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan'ın bir süredir küs oldukları iddia ediliyordu.

“CİHANGİR SOLCUSU DEĞİLİM”

‘Cihangir Solcusu’ olduğu şeklindeki başka bir soruya cevap veren Taylan, “Cihangir Solcusu değilim. Öyle bir kavram olduğuna da inanmıyorum. Cihangir’de takas pazarı kuruluyor. İnsanlar bir şey verip başka bir şey alıyorlar. Cihangir’de sağcısı da var solcusu da” şeklinde konuştu.