Akademik başarısı kadar sosyal yardımları ve gönüllere dokunan projeleri ile öne çıkan Venüs Kampüs Eğitim Kurumları oluşturduğu ‘En iyiler Kulübü’ ile Bursa’da maddi durumu elverişsiz olan yaklaşık 600 kadar öğrenciyi üniversite sınavlarına ücretsiz olarak hazırlıyor. Bursa’nın en başarılı eğitim kurumları arasındaki yerini sağlamlaştıran Venüs Kampüs, kurum bünyesinde yer alan ‘VEKA Platformu’ ile gerçekleştirdiği projelerle sokak hayvanlarının ve maddi zorluk çeken bireylerin yanında oluyor. Venüs Kampüs ‘VEKA Platformu’ ile öğrencilere iyi birer birey olmayı aşılmaya devam ederken ‘En İyiler Kulübü’ ile de öğrencileri ücretsiz olarak geleceğe hazırlıyor.

Venüs Kampüs Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, ‘En İyiler Kulübü’ ile ilgili bilgiler verdiği açıklamasında bünyelerinde birçok öğrenci üniversite sınavlarına hazırlanırken maddi imkanlar nedeniyle zorluk çeken öğrencilerin ‘En İyiler Kulübü’ çatısı altında üniversiteye ücretsiz olarak hazırlandığına dikkati çekti.

Sınav sonuçlarını öğrencilerin aileleri ile paylaşarak yol haritası oluşturduklarını aktaran Erzincanlıoğlu, “Sonuçları değerlendiriyoruz. Öğrencilerin eksiklerini tespit ediyoruz. Ders programı hazırlıyoruz. Öte yandan 5’inci ve 6’ıncı sınıf öğrenciler haftada iki 2 gün 4’er saat olmak üzere toplam 8 saat ders veriyoruz. Tam anlamıyla Venüs Kampüs Eğitim Kurumları bu öğrencilere ücretsiz koçluk danışmanlığı yapıyor. Şu anda yaklaşık 600’e yakın öğrenci bu imkanlardan faydalanıyor” ded.