Bursa Ormancılık Eğitim ve Tanıtım Merkezi'nin özgün logosunu bulmak için düzenlenen logo tasarım yarışması sonuçlandı. Bursa Ormancılık Eğitim ve Tanıtım Merkezinin özgün logosunu bulmak için düzenlenen logo tasarım yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya katılan eserler, Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı Öğretim Görevlisi Gültekin Erdal, Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO, Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı Öğretim Görevlisi Evrim Sırmalı, Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Yapmış, OİP Şube Müdürü Şükrü Açıcı ve Orman Mühendisi Mevhibe Gündinç'ten oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmede; Merve Nur Uçak, Irmak Ak, Hanife Aydın, Esra Arı ve Eslem Gürel,  Büşra Nur Ay, Zeynep Sönmez, İlayda Kamalı ve Eslem Akyol ödüle layık görüldü.

Dereceye giren gençlerin ödülleri Bursa Orman Eğitim ve Tanıtım Merkezinde düzenlenecek törenle verileceği, yarışmaya katılan tüm gençler adına adlarına birer fidan dikilerek, fidan dikim sertifikaları ile yarışmaya katılım sertifikalarının okullarına posta yoluyla gönderileceği bildirildi.