Kauçuk firmalarının vizyonu öncelikli olarak Türkiye ve küresel çapta kauçuk plastik ürün ihtiyaçlarına göre üretim yapmaktır. Kauçuk firmaları imalat sektöründe yönetim anlayışında kaliteli ve güvenli lider bir firma olmalıdır. Kauçukların kullanımını tecrübe ile entegre edip müşterilere beklentilerinin üstünde hizmet vermeleri gerekmektedir.

Kauçuk Firmaların Üretimleri

Günlük hayatta hemen her noktada yer alan endüstride en önemli bir yere sahip kauçuk dayanıklı elastiki malzemelerdendir. Araba tekerleklerinden, ayakkabıya, kırtasiye araçlarından, elektroniğe, tekstil ürünlerinden, fabrikalara geniş bir kullanım alanı mevcuttur. Kauçuk ağacından elde edilen doğal bir madde olan kauçuk ağacın kabuğu da özel bıçaklarla ve tarzı yarıklar elde edip ağacın kabuğunda bu yarıklardan oluşan süt görünümüne lateks ya da haiz olarak bilinen maddeler toparlanır.

Eriyen bir maddeden elde edilen yağ sonraki işlemlerle çözücü hali getirilmektedir. Yaygın adı saf lastik diye adlandırılan kauçuktan elde edilen malzemelerden lastiklerin tamamına yakını saftır. Kauçuk firmaları tarafından, ısıtılınca yumuşayan kauçuk 180° kullanıldığında yapışkan hale gelmektedir. Kauçuk firmaları hakkında detaylı ve güvenli tüm bilgiler için http//www.demircanplastik.com.tr sitesinden bilgi alabilir. Detayları görebilir firmamızı inceleyebilirsiniz.