Markalar için sosyal medyada var olmak ciddi önem arz etmektedir. Çünkü internet kullanıcı sayısı yaklaşık 5 milyar insanın üzerinde. Özellikle 84 milyonluk ülkemizde sosyal medya kullanım oranı 50 milyon kişinin üstünde. Markalar için hedef kitle oldukça önemlidir. Dolayısıyla hedef kitlenin var olduğu her yerde markanın varlığını sürdürmek önemli. Çünkü fiziksel yaşantıya karşı bir paralellik sunan dijital dünyada geçirdiğimiz vakit oldukça yüksek. Dünyada günlük internet kullanımı ortalama 7 saattir. Bunun yaklaşık 3 saati sosyal medyada harcadığımız vakittir. Bu veriler ışığında dijital dünyada varlık göstermeniz markanız için en önemli başlıktır.

İstanbul’da hizmet veren ajansımız, dijital dünyada varlık göstermeniz için gereken tüm hizmetleri sağlamaktadır. Markanızı dijitalde var olan her alanda, konumunda öncü kılıyoruz.

360° İstanbul Sosyal Medya Ajansı Sare Medya

Dijital medya da sizi her alanda öncü kılmayı öncelemekteyiz. Hedef kitlenize en kolay ulaşım yolu dijitalden geçer. Bu bilinçle markanızın hedef kitlesini en doğru biçimde tespit etmekteyiz. Hedef kitlenizi markanızın misyon ve vizyonunu inceledikten sonra doğru kırılımlarla birlikte belirliyoruz. Bu süreçte sizden de yardım alıyoruz. Markayı en iyi marka yöneticisi tanır. Dolayısıyla iş birliği içinde markanızı güçlü adımlarla dijitalde etkin kılıyoruz.

Peki Nasıl?

  • Öncelikle markanızın hedefleri doğrultusunda dijital bir yol haritası çıkarıyoruz.
  • Dijitalde ilerlemek istediğimiz yerlerde en doğru kırılımları yaparak hedef kitlenizi belirliyoruz.
  • Daha sonrasında hedef kitleye uygun kampanya süreçleri sunuyoruz.
  • İstendiği takdirde web sitenizi, markanızı en iyi şekilde yansıtacak biçimde kurguluyoruz.
  • Hedef kitlenizi ve markanız arasında bağ kurmak adına en etkin içerikleri tasarlıyoruz.
  • Biz=Siz anlayışı ile müşterilerimizin cebinden çıkan her kuruşu onlardan daha fazla önemsiyoruz. Dolayısıyla en iyi reklam kampanyalarını en az maliyetle kurgulayarak reklam bütçenizde tasarruf sağlıyoruz.
  • Kazancımız kazancınız ilkesiyle hareket ederek, dinamik ekibimizle birlikte tüm stratejileri markanız adına belirliyoruz.
  • Yürüttüğümüz kampanyalar ile ilgili olarak size gereken raporları güncel olarak sunmaktayız.
  • SEO çalışmalarıyla sitenize organik trafik çekiyoruz.

Tüm bu çalışmalarımızda dijital dünyada varlık göstermeniz adına gereken tüm adımları sağlamaktayız. Çalışmalarımızla birlikte markanızı dijitalde konumlandırıyoruz. En doğru çalışmalarımızla hatırlanabilirliğinizi sağlayarak dönüşümlerinizi arttırıyoruz. Markanızın dijitaldeki geleceğini şekillendirmeniz için tüm reklam hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Böylece yarın için en sağlam adımı atmış olursunuz. Gerisi ise artık bizde.  Dijitalde geleceğin adımlarını birlikte atıyoruz…