Uyku stilinin yansıtılması, kaliteli bir uyku uyunması ve evde rahat hareket edilebilmesi için pijama takımları oldukça önemli giyim ürünleridir. Özellikle kadınlar, hem şıklığı hem de rahatlığı uykularına ve ev içine de yansıtmak isterler. Şık ve rahat kadın pijama takımları birçok modele sahiptir. Pijamanın üretildiği materyal, kadınlar için büyük anlam taşımaktadır.

Öncelikli olarak pamuklu kumaş tercih edilmektedir. Pamuklu kumaştan üretilen pijama takımları gece terletmez. Mevsimine göre üretilmektedir. Yazın serin tutarken, kışın üşümeyi engeller. Ayrıca elastik yapısı sayesinde de rahat ve kaliteli bir uyku için olmazsa olmaz ürünlerdendir.

Kadın Pijama Modelleri

Kadın pijamalarda mevsimine göre modeller üretilmektedir. Kışın kadife, polar ve peluş modeller tercih edilirken; yazın saten, pamuklu ve penye modeller tercih edilebilir. Cildin nefes almasını sağlayan pijama takımları hem rahat hem de oldukça şıktır.

Tek parça modeller olduğu gibi, düğmeli pijama takımları da sıklıkla tercih edilmektedir. Kışın tercih edilen peluş modeller sıcak tutarken, farklı desenleri sayesinde stilin yansıtılmasını sağlar.