Loreal Paris tarafından geliştirilen makyaj ürünleri ile siz de doğal güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Maskara, allık, fondöten, göz altı kapatıcısı gibi ürün çeşitleri ile makyajınızı en iyi şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Her kadınının günlük veya özel günler için kullanabileceği makyaj malzemelerine sahiptir. O halde gelin siz de Loreal Paris ürünleri ile makyajınızı tamamlayın! İşte en sevilen ürünler…

Paradise Maskara

Kirpiklerin kıvrık ve hacimli görünmesi için tasarlanmış maskaradır. Markanın en popüler ürünleri arasında maskara yer almaktadır. Özel fırça tasarımı sayesinde kolay bir şekilde uygulama imkanı sağlar. İçeriğinde bulunan özel formülü sayesinde kirpiklerinizi besler. Akma ve bozulma yapmadan gün boyu kalıcılığını korur. Paradise maskara en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır.

Eğer siz de göz makyajınızda hacimli ve kıvrık görünüm sevenlerdenseniz bu maskara tam da size göre diyebiliriz. Maskara kullanırken en önemli noktalardan biri sürüş tekniğinizdir. Maskarayı kirpik diplerinizden başlayarak uç kısımlara doğru uygulayın, dilerseniz yoğunluğunu arttırmak için 2 kat uygulama yapabilirsiniz.

True Match Fondöten

Markanın makyaj kategorisinde en çok tercih edilen ten ürünleri arasında ise Loreal Paris True Match fondöten serisi yer alır. Ten makyajında kusursuz görünüm sağlamak için geliştirilmiş mat yapılı fondötendir. Karma ve yağlı ciltlerin favori ürünlerinden biridir. Mat bitişli yapıya sahip olduğu için gün içerisinde ciltteki parlamayı kontrol altına alır. İçeriğindeki Hyaluronik asit, gliserin E ve B5 vitamini sayesinde cildi 24 saat nemlendirir. Aynı zamanda aydınlık bir ten görünümü de sağlar.

Sizde tüm Loreal Paris ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr   link üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.