Foto Maraton 2021’ ye katılmak için Mardin’e gelecek olan yarışmacılar 4 gün boyunca Mardin’i bütün yönleriyle fotoğraflayacaklar. “Foto Maraton Mardin 2021” yarışmasına katılmak isteyen adaylar, yarışmanın bütün detayları Valilik sosyal medya hesabından yayınlanacak.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Medeniyetler şehri olan Mardin ve tüm ilçelerinin tanıtılmasına katkı sağlamak için bu yıl 4. Ulusal Foto Maraton yarışmasını 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenleyeceklerini söyledi.

Birçok dile ve dine ev sahipliği yapan, taşların konuştuğu şehrimiz fotoğraf sanatçıları için adeta bir cennet olduğunu belirten Vali Demirtaş,” Şehrin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin ve turistik yönlerinin ön plana çıkarması açısından çok önemli bir organizasyondur. Mardin ve tüm ilçelerinde yaşayan insanların fotoğraf sanatına ilgi duymasına, sanatsal faaliyetlere katılımın arttırılmasına ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkı sağlayacağı amaçlanıyor. 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Mardin’de düzenlenecek olan 4. Ulusal Foto Maraton yarışmasına tüm fotoğraf sanatçılarımızı bekliyoruz. ”dedi.