Takım elbiselerin geleneksel olarak bele tutturulmuş uzun kolları vardır. Ancak modern versiyonlarda onları bir gömlek kolu gibi bileğe takarlar veya tutturmak yerine düğmeler kullanırlar. Erkek takım elbiselerinde genellikle bel hizasında alt ön tarafta kanatlı veya yama cepli olabilen birden dörde kadar cep bulunur. Cüzdan gibi değerli eşyalarınız için iç cepler de olabilir. Takım elbise fiyatları söz konusu olduğu zaman farklı seçenekler karşımıza çıkmaktadır.

Takım elbise ceketlerinin genellikle bir ile dört dış düğmesi vardır. Bazı erkekler iki düğmeli ceketlere göre daha uzun yakalı üç düğmeli ceketleri tercih etmektedir. Bu ceketler ayrıca, onları iki düğmeli muadillerine göre biraz daha az resmi yapan daha düşük düğme yerleşimlerine sahip olma eğilimindedir. Üç düğmeli ceketler hem çentikli klapalarla hem de sivri klapalarla giyilebilir. Tüm bu bilgiler ışığında takım elbise fiyatları bu tarz ürünlerin üretim özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Tam anlamıyla göze çarpacak daha resmi bir kıyafet istiyorsanız, kruvaze takım elbise başka bir seçenektir. Tercihinize bağlı olarak çentikli klapa veya sivri klapa ile hem tek hem de kruvaze stillerde gelirler. Siz de size en çok yakışan takım elbiseleri incelemeyi isterseniz, https://www.imza.com.tr/erkek-takim-elbise internet sayfasını ziyaret debilirsiniz.