Son yıllarda kullanımı oldukça yaygınlaşan kıyafetler arasında yer alan tayt bacak ve bel kısmını tam anlamıyla saran esnek kumaşlardan üretiliyor. Özellikle spor yapan bireylerin sıkça tercih ettiği bu parçalar kişilerin oldukça rahat hareket etmesini sağlıyor. Her geçen gün yeni bir modelle karşılaşmak mümkün hale geliyor.

Zayıflama taytları, sporcu taytları, toparlayıcı taytlar,  disko tayt gibi birçok tayt çeşidi piyasaya sunuluyor. Kadınların rahatlıklarının yanı sıra estetik açıdan oldukça güzel modellere sahip olan taytlar günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. İspanyol paça tayt modelleri ise son zamanlarda oldukça popülerlik kazanmış durumda. Bu tarz taytlar ise her parçayla çok rahat kombin edilebiliyor.

Tayt Model ve Fiyatları

Tayt modelleri oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Termal taytlar kış aylarında tercih edilirken spor taytlar her mevsim giyilebilir tarzda üretiliyor. Şık bir gömleğin altına İspanyol paça bir tayt oldukça zarif bir görünüm sağlayabiliyor. Tayt fiyatları modellere, markalara bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Sizde ihtiyacınız doğrultusunda https://www.beyyoglu.com/collection/tayt sitesinden güvenle satın alabilirsiniz.