BURSA (İGFA) - Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Özcan Susmaz, Keles çıkarması kapsamında ilk olarak Kaymakam Kübra Teymur’u ziyaret etti. Keles Zeki Akpınar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğrencilere kırtasiye malzemesi de hediye eden Türk Kızılay Bursa Şubesi, Dağdibi Köyü’ndeki ihtiyaç sahiplerini de unutmadı.

Kaymakam Kübra Teymur, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Türk Kızılay’ı tebrik ederek, "Keles, iyilik hareketinin her zaman arkasında olacaktır. Böyle kutsal bir görevi şeffaflıkla yürüten Türk Kızılay için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

KIRTASİYE MALZEMESİ DE DAĞITILDI

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz ise, hayırseverlerin bağışları vasıtası ile yüzleri güldürmeye devam ettiklerini söyledi. Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüler ile birlikte Keles Zeki Akpınar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye yardımı çalışmalarına da katılan Susmaz, yardımların gerekli yerlere ulaştırılması için destekte bulunan bağışçılara teşekkür etti. Türk Kızılayı'nın Keles'teki son durağı ise Dağdibi Köyü oldu. Gönüllüler burada da ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yaptı.