Hepimiz bir gün dünya ile tanışmaya geldik. Kimimiz için belki o tam da şimdi gerçekleşti. Hayat böyle ilerliyor işte doğuyoruz ve herkes üzerimize titriyor, çok sevilip çok ilgi görüyoruz. Çocukluk dönemini geçene kadar, ailelerimizin kuzuları oluyoruz. Sonra ise artık yetişkin bireyler olduğumuz zamanlarda, kendi kendimiz için çarkları döndürmeye, pek çok konuda özgür olmaya başlıyoruz. Artık saçlarımız beyazladığında, enerjimiz azalmaya başladığında ise bu kez bizden küçük olanlardan büyük sevgi ve ilgi görmeye başlıyoruz. Hepimizin hayatında yediden yetmişe uzanan yaşlarda sevdikleri var. Kimisi aile bireylerimiz iken kimileri arkadaşlar ve diğer yakınlardır. O çevrede oldukça da çeşitli kutlamalar, özel zamanlar, bayram ziyaretleri, doğum günü gibi ruhumuzu aydınlatan günler. Bu gibi günlerde çevremizde ki yediden yetmişe herkese, benzersiz hediyeler verip mutluluklarına mutluluk katmak isteriz. Peki bunu nasıl mı yapabiliriz ? Cevap, https://bodo.com/tr/hediyeler/ henüz tanışmayanlar için fazlasıyla şaşırtıcı olacak! bodo.com hediye mağazasında herkese göre deneyim ve çok şaşırtıcı sürprizler var!

Çocuklara hediyeler

Orta yaş grubundan pek çok kişiye hediye fikri bulabilirsiniz ancak konu çocuklar olduğunda çok daha hassas davranmanız gerekir. Üstüne üstlük hediye grupları da genellikle yalnızca giysi ve oyuncak türleridir. Neden bu grupları aşıp gülümsemenin dozunu kaçırmıyoruz? Kaçıralım o halde! ‘’Çocuk için Trambolin Parkı’’ deneyiminde çocukların kahkahaları havaya fırlasın! ‘’Çocuk için Pony Binicilik Kursu’’, hayal dünyasının gücünü artırıp, hayvanlarla olan iletişimini güçlendirsin. Bunun yanı sıra merhamet duygusu da gelişsin. ‘’Aile için Tırmanış Eğitimi’’, eşiniz ve çocuklarınıza sunabileceğiniz ortak hediyelerden olup birlikte eğlenip, yeni maceralara atılmak için de benzersiz bir platform sunuyor. Daha bunun gibi çocuğunuza sunabileceğiniz deneyimlerden biri de, havuzun ve doğal ortamın tadını doya doya çıkarsın diye, ‘’Aile için Hafta Sonu SPA Tatili’’. ‘’Pizza Yapım Dersi’’, ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’, ‘’Macaron Yapım Dersi’’ gibi Yemek Workshop’ları da bodo’nun siz ve en sevdiklerinize özel olarak seçtiği sürprizlerden. Oldukça dolu, eğlenceli hep gülümseyerek hatırlayacağı çocukluk anıları olsun isterseniz, bodo!

 Yaşlılara hediyeler

Yaşlılar derken elbette kastettiğimiz, gençlik yıllarını dolu dolu geçirmiş, tecrübeli büyüklerimiz. Kimileri emekli olmuş kendi hobileri ile gün geçirirken kimileri ise çalışmaktan hala bıkmamış ruhundaki enerjiyi diri tutanlar. Hangi yolu izlemek istediyseler bu onların kararı ancak onlara bu yıllara gelene kadar yaşamadıkları özel sevinçler yaşatmak sizin kararınız. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’, ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’Özel Adalar Yelken Seyri’’, ‘’Yemek Kursu’’, ‘’Dolphinarium Gösterisi’’, ‘’Yelken Kursu’’, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’ bodo ile onlara yeni uğraşlar edinme, yeni dünyalar keşfetme ve bol bol dinlenme imkanı sunan hediyeler olacak. Çevrenizde yediden yetmişe kim varsa bodo ile şaşırtın.