Milli Piyango geleneği olan yılbaşı özel çekilişine geri sayım başladı. 4 Kasım’da satışa sunulan biletlere oyun severler yoğun ilgi gösteriyor. İSTANBUL (İGFA) -  Milli Piyango'da en yüksek talep çeyrek biletlere oluyor.

Kasım ayının başında satışa sunulan Milli Piyango yılbaşı biletlerine oyun severlerin ilgisi yoğun oldu. Yeni yıl heyecanını, her yıl olduğu gibi yılbaşı özel çekilişi ile yaşamak isteyenler Milli Piyango yılbaşı biletlerine yöneldi.

Geçtiğimiz haftalarda en çok bilet satılan şehir İstanbul olurken, onu sırasıyla İzmir, Kocaeli ve Ankara takip etti. Oyun severler en çok çeyrek biletlere rağbet ediyor.

Bilet satışları tüm hızıyla devam ederken, bu yılki bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi.

Oyun severler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve sabit bayilerde bulunan terminallerden dijital bilet olarak alabiliyorlar. Toplam ikramiye tutarı 670 milyon 760 bin TL