Aksaray Bilim Merkezi'ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız faaliyetleri yakından inceledi.AKSARAY(İGFA)- Aksaray Bilim Merkezi'ni gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, gençlerin kendilerini teknoloji, uzay bilimleri ve birçok teknik konuda geliştirebilecekleri şekilde dizayn edildiğini vurguladı.Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Aksaray Bilim Merkezinin faaliyetlerini son derece başarılı bularak Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik etti.

Gençlerle "NET KONUŞALIM" programında bir araya gelen Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, gelen sorulara yanıt verdi. Doç. Dr. Ahmet Turan tarafından "Milli Teknoloji" ve "Milli Enerji" konularının konuşulduğu programda Başkan İleri, "Dijital dönüşüm sürecinden geçen Türkiye'de, bu sürecin daha öngörülebilir olması için kurulduk. Bu noktada siyaset üretme konusunda işlevsel olacağız. 3 temel faaliyet alanımız olacak. Bunlarda ilki partimizin bilişim sistemlerinin çıtasını yükseltmek ve orada teknolojik yatırımlar yapmak. AK Parti zaten kurulduğu günden bugüne Türkiye'de teknolojiyi en iyi kullanan partidir" dedi. 

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Gençlere Türkiye'nin dijital geleceği noktasında fikir vermek amacıyla programlar düzenlediklerini anlattı.