Sağlık çalışanlarına moral desteği veren ‘ortak hareket’ iki ayrı ödüle layık görüldü.İSTANBUL (İGFA) - Pharmactive İlaç’ın öncülüğünde hayata geçirilen ve çeşitli sektörlerden çok sayıda markanın destek verdiği Aktif Destek Hareketi ile kamu hastanelerinde beş “Aktif Oda” açıldı. Proje kapsamında ilaç sektörü dışında farklı sektörlerden 12 marka bir araya gelerek güçlerini birleştirdi.Aktif Destek Hareketi, 2 ayrı ödüle layık görüldü.

Aktif Destek Hareketi projesi, ilk olarak Türkiye genelinden yaklaşık 1000 acil hekiminin katıldığı 14-17 Ekim 2021 tarihinde Antalya’da gerçekleşen 17.Ulusal Acil Tıp Kongresi’nde Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından özel ödüle layık görüldü.

COVID-19 ÖZEL ÖDÜLÜ

Kurumsal sosyal sorumluluk projesiayrıca “Golden PulseAwards Covid-19 Mücadelesi Özel Ödülü”ylede onurlandırıldı. İstanbul’da düzenlenen gecede, ödülü Pharmactive İlaç Kıdemli Ürün Müdürü ve Aktif Destek Hareketi Proje Lideri Sinem Yetiş aldı. Yetiş, pandeminin ilk döneminde çok kıymetli isimleri kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ve her birini şükranve rahmetle andıklarını vurguladı.  Yetiş, "Proje ile 5 kamu hastanesinde sağlık çalışanlarının kullanabileceği 5 Aktif Oda’nın hazırlanmasına katkı sağladık. 'Aktif Oda'da sağlık çalışanlarının gün içinde yorgunluk atabilmeleri için konforlu ve motive edici bir atmosfer oluşturuldu” dedi.