Aydın'ın Didim ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Teknofest Türkiye birincisi Ada Cemre Lokmacı ve takım arkadaşlarına başarısından ötürü burs desteği sözü verdi.Kemal ETLEÇ (Didim Postası) -  "Başarılı öğrencilere desteğimiz tam olacak" diyen Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Teknofest  Türkiye 1. Ada Cemre Lokmacı ve takım arkadaşlarının başarısına kayıtsız kalmadı.

İstanbul Cağaloğlu Anadolu  Liseli öğrencisi Ada, ara tatil için geldiği Didim'de takımının başarılarından dolayı kurumlar tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirilirken, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ise Ada'yı davet ederek kendisine gösterdiği başarıdan ötürü tebrik ederek  kalem hediye etti.

Eğitimin öneminden bahseden Müdür Üstündağ, "Bu öğrencilerimize destek olursak ileride daha iyi yerlere gelmelerini sağlarsak bizim için ne mutlu, biz kendisine destek olmak adına elimizden geleni yaparız. Yatılı okulda kalan kızımıza burs alması konusunda yardımcı olmaya hazırız’’ dedi. Ada Cemre'nin  ortaokuldan mezun olduğu Didim Efeler Ortaokulu Müdürü Ali Rıza Özgeç  de, İstanbul'da başarılı bir okulda böylesi önemli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin kendi okullarından mezun olmasının ayrı bir sevinç olduğunu belirterek, kendisini ve arkadaşlarını tebrik etti.