Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 438 genç, gerçeğe en yakın formatta, Türkiye genelinde düzenlenen deneme sınavına katıldı.BURSA (İGFA) -Yıldırım Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik Türkiye geneli deneme sınavı düzenledi. Bursa Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen sınav, Yıldırımlı 438 gencin katılımıyla gerçekleştirildi.

13 ayrı salonda, gözetmenler eşliğinde yapılan deneme sınavı ile gençlerin seviyelerini tespit etme imkânı bulacaklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

Ücretsiz 7 aylık profesyonel eğitim kurslarımız tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, belediyecilik hizmetlerinin altyapı ve üst yapı projelerinden ibaret olmadığını vurgulayarak, “Bizim hizmet anlayışımızın merkezinde insan ve şehir var. Şehirler, yollar, binalar inşa edebiliriz. Ancak aklı hür, vicdanı hür, milli ve manevi değerlerimizi özümseyen nesiller yetiştiremezsek, yaptığımız hizmetler bir taş ve beton yığınından öteye geçmez. Dolayısıyla ‘önce insan’ diyoruz" diye konuştu.