Atatürk İlkokulu rehber öğretmen Anıl Mestan, İngilizce öğretmeni Ali Mansuroğlu 3 Aralık Engelliler Günü farkındalık etkinliği düzenledi.BURSA (GEMLİK BASIN)- Gemlik Cıus AVM önünde’ kurulan stantlarda 4.sınıf öğrenciler Engellilerin Yaşadığı zorlukları anlattı. Atatürk İlkokulundan 4.sınıf giden Nisanur Şehir ,Ömer Yağız Erhan , Kerem Tungır öğrenciler vatandaşlara , Engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturarak 'Engel Yok Engellenmek Var ' Dedi.

Engelliler Haftasında farkınlık için açılan standı Gemlik İlçe Kaymakamı Hasan Göç , Gemlik İlçe Eğitim Şube Müdürü Muhammet İkinci ,Başkan Vekili Mert Dimili,Gemlik Ram Müdürü
Ramazan Aydın ziyaret etti .  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle toplumu bilinçlendirmek için açılan stantta,  toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla el broşürleri dağıtıldı. Dağıtılan broşürde engelli bireylerin ne tür haklara sahip oldukları, engellilerin yardım ve destek alabilecekleri kurum ve kuruluşların bilgileri yer aldı.