Belediye Başkanı Alper Taban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Taban, “Engelli bireyler bizim başımızın tacıdır. Onları gülerken görünce biz de mutlu oluyoruz” dedi.BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleri için özel bir program düzenledi. Farklı etkinliklerin yer aldığı gün sabah Royal Otel’de düzenlenen kahvaltı ile başladı. Daha sonra müze gezisi ve film gösterimleri ile engelli öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla tüm bireyleri önemsiyoruz” diyen Başkan Taban, “Engelli bireyler bizim başımızın tacıdır. Anne babalar başta olmak üzere tüm aile bireylerinin onlar için cansiperane mücadele ettiğinin farkındayız. Rabbim hem devletimize hem milletimize zeval vermesin. İnşallah daha iyilerini de yapmak istiyoruz" dedi.

Konuşma sonrası öğrenciler de Başkan Alper Taban’a  çiçek takdim ettiler. Kahvaltı programı sonrası engelli öğrenciler ve aileleri için İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi gezisi düzenlendi. Müze konferans salonunda film gösterimi de yapıldı.

 

Kaynak: igf