Bursa'nın İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Kitap Günleri Fuarı'nın finalini Pelin Çift ile Tufan Gündüz yaptı.BURSA (İGFA) - Bursa'nın İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Kitap Günleri Fuarının finalini Pelin Çift ile Tufan Gündüz yaptı. 9 günlük kitap şöleni, “Gündem Ötesi” söyleşisi ile son buldu.

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Kitap Günleri Fuarı'nın finalini Pelin Çift ile Tufan Gündüz yaptı. 9 günlük kitap şöleni, “Gündem Ötesi” söyleşisi ile son buldu. Gündüz yapılan imza etkinliği sonrası, akşam 19.00’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde Pelin Çift ve Tufan Gündüz’ün katılımı ile “Gündem Özel” isimli söyleşi gerçekleştirildi. Bu programa da ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve meclis üyelerinin de katıldığı programda, Pelin Çift ile Tufan Gündüz ülke ve dünya gündemine ilişkin konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban, Kitap Fuarı'nda imza günlerinin yanı sıra söyleşiyle final yaptıklarını kaydederken, "Allah’ın ilk emri de oku. Biz de bu sürecin içerisine sımsıkı sarılarak geleceğimize gençlerimizle, evlatlarımızla, yetişkinlerimizle daha emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.