Bursa'da Nilüfer Belediyesi, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği ‘Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi’ protokolüne imza attı.BURSA (İGFA) -  Nilüfer Belediyesi, kadın girişimcilere katkı sağlayacak bir projede daha yer aldı. Nilüfer Belediyesi, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği ‘Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi’ protokolüne imza attı. 

Halk Evi’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine Perviz Erdem, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu katıldı.

Türkiye’de iş dünyasındaki kadınların örgütlenmesine vurgu yapan Oya Eroğlu, “Pandemi dönemi kadının önemini ortaya koydu. Kadının kazanması aslında Türkiye’nin kazanmasıdır. Bu tür projeler kadın girişimcilerin artmasına ve daha aktif olmasına katkı sağlayacaktır. Nilüfer Belediyesi’ne ve Başkan Turgay Erdem’e iş birliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine Perviz Erdem de proje hakkında detaylı bilgiler verdi. Türkiye’de son yıllarda kadın iletişim ağının önem kazandığını ifade eden Erdem, www.ticaretinkadinlari.com portalı sayesinde iletişim ağı güçlenecek ve kadınların gerekli bilgilere ve iş pazarlarına ulaşmaları kolaylaşacağını söyledi. 

Böyle bir projeye destek vermeyi önemsediklerini ifade eden Başkan Turgay Erdem de, kadın istihdamı ve girişimciliğini öncelikleri arasına aldıklarını kaydetti.