Bursa'da Osmangazi Belediyesi, kurum içi eğitim programı kapsamında belediyede görevli güvenlik personeline yönelik öfke kontrolü, temel ilk yardım ve oryantasyon eğitimi konularında eğitim semineri düzenledi.Osmangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapan konularında uzman personel tarafından güvenlik görevlilerine yönelik düzenlenen ve 5 gün süren eğitim seminerine katılan güvenlik personeli, öfke kontrolü, temel ilk yardım ve oryantasyon eğitimi aldı.

Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen seminere 5 grup halinde katılan güvenlik personeli, 2,5 saatlik eğitimlerinde belediye bünyesindeki birimler ve çalışma prensipleri ile ilgili oryantasyon, öfke kontrolü ve yaşanabilecek sağlık sorunları karşısında anlık müdahale konularında temel eğitimden geçirildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurumsal yapıya sahip bir belediye olarak personele yönelik mesleki eğitimlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Kurum içi eğitimlerin, kaliteli hizmetin yanında personelin aidiyet duygusunun gelişimine de büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Dündar, yaklaşık 6 ay süren çalışmaların ardından, kurumsal bilgi güvenliğinin sağlanmasına dair süreç ve bilgi sistemlerini de içine alan ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini aldıklarını kaydetti. Dündar, "Türkiye’nin en büyük ve en güçlü ilk 5 belediyesinden biri olarak, kendimizle olan yarışımız bundan sonra da devam edecek” dedi.