Bursa'da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde çalışan öğrencileri ziyaret ederek başarı diledi.BURSA (İGFA) - Yıldırım ilçesinde hizmete açıldığı Şubat 2021’den bu yana 100 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan kütüphane, sadece Yıldırımlılara değil, tüm Bursalı öğrencilere hizmet veriyor.

AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Ayhan Salman ile birlikte kütüphanede ders çalışan öğrencileri ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Şehir deyince bizim aklımıza ilk önce insan geliyor. Biz şehir ve insanı birlikte tasavvur ediyoruz. Bu minvalde Yıldırım’a, 7- 24 açık ‘Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphane’mizi kazandırdık. Nezih, sakin, huzurlu ortamı ve modern donanımlı kütüphanemiz gençlerimizin buluşma noktası oldu” dedi.

Özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik her türlü desteği sağladıklarını aktaran Başkan Yılmaz, üniversite sınavına hazırlanan gençleri Uyumayan Kütüphane’de ve okuma salonlarında ağırladıklarını belirterek, "Salgın sürecini avantajlı hale getirmek için geçtiğimiz yıl ‘Ücretsiz 90 Günde Üniversiteye Hazırlık Kursları’nı hayata geçirdik. Şimdi de Yıldırım Belediyesi olarak, ‘YKS Kursları’ ile 7 ay sürecek kurslarda öğrencilere yönelik konu anlatımlarının yanı sıra yayın desteği, deneme sınavları ile rehberlik ve motivasyon seminerleri düzenliyoruz. Yıldırımımızı, Bursa’mızı ve ülkemizi kalkındıracak evlatlarımızı hayata en iyi şekilde hazırlamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dyiye konuştu.