8 aylık iken SMA Tip-1 teşhisi konulan ve tedavisi için yaklaşık 20 Milyon TL’ye ihtiyaç olan 1 yaşındaki Ebrar Güner’in durumu ağırlaşınca yoğun bakımda tedavi altına alındı.Ercan ARLAN (BATMAN HABER )- Babasının görevi nedeniyle Gaziantep’te bulunan Batmanlı Güner ailesinin SMA Tip-1 hastası kızları Ebrar’ın durumu gittikçe kötüleşiyor. Bir ayı aşkın süredir enfeksiyonu bir tür geçmeyen ve hergeçen gün durumu ağırlaşan Ebrar bebek, yoğun bakıma alındı.

Yurtdışındaki teravisi için 20 Milyon TL’nin üzerinde paraya ihtiyaç olan ve kampanya başlatılan 1 yaşındaki Ebrar Güner’in annesi Hatice Güner, sosyal medya hesabından destek çağrısını yineledi. Ebrar’ın tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için herkesin destek vermesi gerektiğini belirten gözü yaşlı anne Hatice Güner, “Ebrar normal bir bebek gibi değil. Başını dik tutamıyor, hareket edemiyor, en önemlisi nefes alamıyor! Güzel kızımızın iyileşmesi için siz güzel insanların desteklerine ihtiyacımız var. Lütfen duyun sesimizi.

Her geçen dakika kızımın aleyhine. O’nu kaybetme korkusuyla yaşıyoruz. Lütfen kızımın sesini duyun ve elinden tutun. Sizlerin desteği olmadan biz başaramayız. Artık duyun sesimizi nolur! Evladımı kaybetmek istemiyorum. Güzel kızımın ilacına ulaşıp sağlığına kavuşması için kampanyamıza destek vermenizi istiyorum. Ebrar'a bağış yaparsanız bir güneşimiz de siz olacaksınız” dedi.