Edirne Süper Amatör ve Bölgesel Amatör Lig Play – Out’unda rakiplerini bir bir eğleyerek BAL’a çıkan Osmanlıspor, köyde anlı şanlı şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi. Köylülerin ve takımın katıldığı kutlamalarda renkli görüntülere sahne oldu.EDİRNE İGFA- Edirne Süper Amatör ve Bölgesel Amatör Lig Play – Out’unda rakiplerini bir bir eğleyerek BAL’a çıkan Osmanlıspor, köyde anlı şanlı şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi. Köylülerin ve takımın katıldığı kutlamalarda renkli görüntülere sahne oldu.

Osmanlı köyünde bulunan  otağı düğün salonunda ses sanatçısı Hakan Boz’un katılımıyla doyasıya şampiyonluk kutlaması yapıldı. Osmanlıspor’un yöneticileri ve sporcular, unutulmaz bir gece yaşadı. Oyun havaları eşliğinde göbek atan sporcular, tüm sezonun yorgunluğunu gönüllerince atmıştı. Sezon boyunca Osmanlı Kooperatifinde her hafta sonu oyunculara kahvaltılar hazırlayan emektar kadınlar eğlencede yerlerini aldı.

Kutlamalara Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Odası Başkanı Ayhan Can, Edirne AK Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan’da katıldı Osmanlıspor Başkanı Çağrı Muştu, “Sezon boyunca mücadele eden oyuncularımızı kutluyorum. İsteğim maçlarımızı köyde oynamak ama şartlar oluşursa neden olmasın. Bizlere destek veren taraftarlara, futbolcularımıza kahvaltılar hazırlayan kadınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Osmanlı Köyü Muhtarı Arif Aykaç,”Tüm katılanlara teşekkür ederiz. Bu çocuklar köyümüzü en iyi şekilde temsil etti. Onlardan Allah razı olsun. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de oynayacağız. İnşallah bu çocuklarda en iyi şekilde Osmanlı’yı temsil edecekler. Bütün arzumuz maçlarımızı Osmanlı’da oynamak. Biz köy muhtarlığı olarak her yardımı yapmaya hazırız” dedi.