Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Didim ve Söke ile Muğla'nın Milas ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine 6 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Aydın'da uyuşturucu madde imal ve ticareti ile ilgili jandarmanın 4 şüpheliye yönelik 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Aydın'ın Söke, Didim ilçeleri ile Muğla’nın Milas ilçesinde belirlenen 3’ü polis, 3’ü de jandarmanın sorumluluk bölgesinde 6 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Adreslerde F.C, E.K. ve A.Ö. isimli şüpheliler Didim’de gözaltına alındı. Bir şüpheli ise adreste bulunamadı.

Yapılan aramalarda 472,85 gram metamfetamin, 5 adet sentetik ecza, 3 gram bonzai, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet namlusu kesilmiş ruhsatsız av tüfeği, 19 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 5 adet 9 mm tabanca fişeği ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan E.K. adlı kadın ile F.C. ve A.Ö. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.