Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Şehitkamil Yurdu’ndaki kız öğrencilerin internet sıkıntısına çözüm getirdi. Yurt bölgesindeki altyapı eksikliklerinin hızlı bir şekilde gideceklerini dile getiren Başkan Şahin, Büyükşehir’in internet ağını mesai saatleri dışında da gençlerin kullanımına açacaklarını söyledi.GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Şehitkamil Yurdu’nu ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, okul alanı içerisinde öğrencilerin ulaşımını bisiklet ve ringlerle gerçekleştirmesini planlayacaklarını aktardı. 

Ayrıca ek seferler ile ulaşımın kentteki üniversitelerin rotasına uygun şekilde artırılacağı konusunda öğrencilerle anlaşan Şahin, "Eksiklikler muhakkak olacak. Önemli olan bu sorunları çözebilme gayreti, o da bizde mevcut. Teknik ekibimizle sizleri dinledik. Taleplerinizi not aldık. En kısa sürede isteklerinize karşılık vereceğiz” diye konuştu.

Kısa süre zarfında hizmete açılan bin 400 kişi kapasiteli yurdun eksikliklerini gidermek için gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Şahin, "Rumkale’de ücretsiz tekne gezisi organize edeceğiz. Öğrencilerimiz öğrenim hayatında sınav stresi, ders çalışma yoğunluğunu biraz olsun azaltmak istiyoruz. Bu kapsamda Fırat nehrinde bir tur düzenleyeceğiz" dedi.