Kilisli genç Turgut Özkaya, geçtiğimiz günler özel spor kanallarında yayınlanan futbol'un şehirleri programında Kilis'in ve Kilis Belediyespor'un tanıtımına katkıda bulundu. KİLİS (İGFA)- Kilis Belediyespor ile ilgili Sosyal medya hesapları üzerinde paylaşımlarda bulunan Turgut Özkaya, program yapımcısı Uras Bey ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bein Sports'u Kilis'e davet eden Turgut Özkaya, 56 ülke'de yayın yapan 13 ülke'de ise alt yazı ile yayınlanan toplamda 69 ülkede gösterimde olan kanallarda Kilis'in ve Kilis Belediyespor'un tanıtımına katkı sundu. Turgut Özkaya, Kilis'in ve çok sevdiği takımı “Kilis Belediyespor'un bir nebze olsun tanıtımında katkıda bulundum ise ne mutlu bana. Günlük olarak takımımız ile ilgili bilgileri paylaşmaya çalışıyordum. Özel spor kanallarında Futbolun Şehirleri programı dikkatimi çekti. İlgili Yapımcı Uras Bey ile görüştüm.

Onları Kilis'e davet ettim. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan bir ekip görevlendirerek özel spor kanalı ekipleri Kilis'in gastronomisini, tarihini, turistik yerlerinin yanı sıra takımımızın tanıtımını gerçekleştirdi. Yaptığım işten dolayı çok mutluyum. Kilis Belediyespor futbol takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.