Kocaeli'de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Wellborn Otel'de öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Hürriyet, gençlerin fikirlerine ve onlardan gelecek tavsiyelere önem verdiğini vurgulayarak, öğrencilerden gelen soruları tek tek cevapladı.

"Bugün büyüklerin yaptığı gibi ben size akıl vermeyeceğim ama sizin vereceğiniz akla ihtiyacımız var" diyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, "Sizin yaratıcı fikirlerinize ihtiyacımız var, sizin çılgın fikirlerinize ihtiyacımız var. Buradan ailelerinize de bir mesajım var, ailelerinizin gözü arkada kalmasın siz bize emanetsiniz, biz de bu emanete sahip çıkmak için buradayız. Siz gençlerimiz ve vatandaşlarımız için Sarısu Gençlik Kampı’nı sıfırdan tadilat yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk özellikle sizlerin hizmetine sunduk. İstiyoruz ki gençler bu kampı kullansın, vakit geçirsin. Düzenleyeceğiniz ve yapacağınız her çalışmada Sarısu Gençlik Kampı’mızın kapıları size açık. Aynı zamanda kütüphane alanlarımız ve yeni oluşturacağımız alanlarda aynı şekilde kullanımınıza açık" diye konuştu.

Düzenlenen programa yoğun katılım gösteren öğrenciler, tek tek söz alarak bir belediye başkanının düşüncelerini dinlemesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler. Özellikle yapılan konserlerde nefes aldıklarını belirten öğrenciler, Başkan Hürriyet’e gençlere yönelik destekleri için teşekkür ettiler.