Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası stajını tamamlayan Mali Müşavirlere Ruhsat töreni düzenledi. Tural Şahbazlı- (Kahramanmaraş İGFA)- Düzenlenen Ruhsat törenine Ak Parti Grup Başkan Vekili, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali  Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız, İş İnsanları, Mali Müşavirler ve basın mensupları katıldı. 

Programda Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör selamlama konuşması yaptılar. 

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kaptanoğlu, “Gerçekten son dönem özellikle de pandemi döneminde kamu maliyesinin aksamamasında, örneğin bir kısa çalışma ödeneğinin hayata geçmesinde ve vatandaşların ceplerine girmesinde çok büyük fedakarlıkla çalışmaktılar meslektaşlarımız.  Pandemi döneminde sağlık çalışanlarımızı alkışladık, fakat bugün bu salondan dönemi büyük fedakarlıkla üstesinden elemeye çalışan değerli meslektaşlarıma da alkış istiyorum" diyerek stajını bitiren meslektaşlarına başarılar diledi. 

"Kamu Maliyesine ciddi destek sunan kutsal bir mesleğin ve meslek erbabının toplantısındayız. Böyle bir toplantıda bir siyasetçinin hangi konular ile ilgili mesaj vermesi ayrı bir konudur" diyen Ak Parti Grup Başkan Vekili, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Türkiye Büyük Millet Meclisinin her meslek grubu için gerektiğinde ek mesai sarfettiğinin altını çizerek şu ifadeleri kullandı:  "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmayacaktı. Fakat bugün milletvekillerimiz sağlık çalışanlarımız için Gazi Meclisimizde ek mesai yapıyorlar. İnşallah güzel kararlar alınacaktır" dedi.