Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Turizm Derneğini ziyaret etti. Pandemi dönemindeki turizmi konuşulduğu ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Şentürk, "Biz bu süreçte Didim olarak Türkiye'nin en iyisiyiz. Almanya'da Özellikle Avrupa’da Almanya, Hollanda ve Belçika’da 4. dalga çok hızlı duruma geldi" dedi.Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)- Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit'i ağırlayan, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, İzmir Fuarı'na katılacaklarını duyurdu.

İzmir'de 2-4 Aralık 2021 tarihinde yapılacak olan İzmir Fuarı'yla ilgili açıklama yapan Başkan Şentürk, "Bu fuarı daha önceden Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği yapıyordu.  Otelcilerin ödeme yaptığı DİTAB olan birlik fuara katılmama kararı almıştır. Biz de dedik ki, o zaman biz gidelim bu işin altına imza atalım. Arkadaşlarla bütçe oluşturduk, 50 metrekarelik bir yer kiralandı. Bu yeri de Murat Parmaksız arkadaşımızın desteğiyle Roman ve İyonya kültürünü yansıtan çalışma yapacağız" dedi. 

Didim sadece burada yaşayanların değil, tüm Türkiye'nin diyen Kaymakam Yiğit, "Turizm sektöründe misafirperver olunmalı. Turizm Derneği o görevi üstlenmiş durumda tanıtım görevini yapıyor. Hem Türkiye içerisindeki fuarlar hem yurt dışındaki fuarlarda temsil edilmek lazım. Bu bölgenin ekmeği turizmle kazanılıyor.Bu konuda biz de her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.