Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), 2021 yılında Develi ilçesine 7 milyon 778 bin TL maliyetli altyapı yatırımı yapıldı. Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) - Kayseri ve ilçelerde altyapı atağını sürdüren Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü KASKİ, yatırım programına aldığı projeleri hayata geçirerek geleceğe yön veriyor. 

Yatırımları kent genelinde eşit miktarda kullanmak için özverili bir çalışma yapan KASKİ, Develi ilçesinde 2021 yılında önemli yatırımları hayata geçirdi.

KASKİ ekipleri tarafından ilçeye 5 milyon 839 bin 652 TL içme suyu, 1 milyon 776 bin 250 TL kanalizasyon olmak üzere toplam 7 Milyon 778 Bin 742 TL yatırım gerçekleştirildi. 

Yeni yatırımlarla birlikte ilçede mevcut altyapı daha sağlıklı ve modern hale kavuşurken, yatırımların önümüzdeki süreçte devam edeceği kaydedildi. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek; sorunsuz hizmet sunma noktasında ilk gün ki heyecanımız ile çalışmalarımıza devam edeceklerini söyledi. Büyükkılıç, kent genelinde yatırımlara ivme kazandırılarak içme suyu ve kanalizasyon altyapısının tamamlanması için KASKİ'nin önemli mesafe kat ettiğini belirterek, "KASKİ ekiplerimiz tarafından 2021 yılında tüm ilçelerimizde olduğu gibi Develi ilçemizde de önemli işlere imza atıldı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Yapılan yatırımların ilçe halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tabi ki yaptıklarımız ile sınırlı kalmayacağız. 2022 yılında da yatırımlarımız sürecek" diye konuştu.