Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ara tatilin ilk haftasında gerçekleştirilecek etkinlikler ara tatil keyfine renk katacak.KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında yapılacak 2022 Yarıyıl Tatilinin ilk bölümünde, çocukların tatil keyfine Sanat ve Eğlence Atölyeleri ile renk katacak. 24-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerden, 7-13 yaş arasındaki çocuklar yararlanacak. Etkinlikler için başvuru süresi 13 Ocak Perşembe günü başladı.

Kurulacak atölyelerde Karagöz’den masala, ekmek pişirmekten şerbet yapımına, kukla yapımı gösterisinden konserlere kadar birbirinden farklı sanatsal aktiviteler düzenlenecek.

Sanat ve Eğlenceleri Atölyeleri, İzmit’te Kocaeli Kongre Merkezi’nin Karamürsel Alp, Süleyman Paşa, Pertev Mehmet Paşa, Selim Sırrı Paşa ve Çoban Mustafa Paşa Salonlarında gerçekleştirilecek. Sanat ve Eğlence Atölyelerine Gebze’de KO-MEK Binası ev sahipliği yapacak. Etkinlikler, 24-28 Ocak tarihleri arasında, her gün 11.3 ile 16.3 saatleri arasında yapılacak. Pandemi dolayısıyla atölyelerde en fazla 15 çocuk yer alabilecek.