İzmir'in Kuzey Ege bölgesinde yer alan Dikili ilçesi'nde Hasta ve Yaşlı Bakım Ünitesi hizmeti, Ege Özel Sağlık ve Danışmanlık tarafından verilmeye başladı.

Sahil beldesi olan Dikili'de hayata geçirilen hizmet için konuşan işletmenini Müdürü Buse Uysal, Biz kurumsal bir işletme olarak Sağlık alanında insanlarımıza verilmesi gereken sağlık ve bakim alanında her hizmeti verecek yeterli sayıda  personele sahibiz. İşletmemiz bünyesinde  hali hazırda 3 Hemşire, 1 Ebe ve birde profesyonel Fizyoterapist Uzman arkadaşımız bulunmaktadır. Hastalarımız  bizim sağlık merkezimizede geliyor ancak daha çok Biz hastalarımıza giderek evde hasta Bakim ve tedavisini uygulamaktayız.

Tedavi anlamında Pansuman,  Enjeksiyon,Serum takma, Dikiş atıp, Dikiş alma, Sonda takma, covid tedavisi,bakıcı hizmetleri,kan tahlilleri,kan alma,ameliyat sonrası hastaya evinde bakim, Kulak delme, Kulak yıkama, Yara ve yanık tedavileri gerçekleştiriyoruz. Sadece Dikili merkezinde değil, koordine bir şekilde ege bölgesinin her yerinde hizmet vermekteyiz" diyerek  sağlık sektöründeki eksiklikleri kurumsal olarak biz tamamlayacağız dedi.