MALATYA (İGFA)- İlçe sorunlarını konuşmak için yapılan toplantıda konuşan Kale Belediye Başkanı Murat Koca,“MASKİ Genel Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu bu toplantıdan dolayı teşekkür ediyorum. Kale’mizin asfalt çalışmaları ? oranda tamamlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü de altyapıya dair ihtiyacımız olan çalışmaları yapacak. Bugün yaptığımız toplantıda ilçemizin ihtiyaçlarını konuştuk. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, “Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan ‘Her zaman birlik ve beraberliğin olduğu yerlerde verimli çalışmalar olur’ diyor. Kale İlçemizdeki en büyük avantajımız belediye başkanı, ilçe başkanı ve muhtarlarımızla iş birliği içinde çalışıyor olmamız. İlçelerimizi tek tek ziyaret edip, muhtarlarımız ile bir araya geliyoruz. İçmesuyu ve kanalizasyon ile ilgili istek ve taleplerini alıyoruz.

Bugün burada daire başkanlarımız ve genel müdür yardımcılarımızla beraber bulunuyoruz. Toplantı sonunda aldığımız notlarla ilçemizin ihtiyacı olan çalışmalara en kısa sürede başlayacağız. Akçadağ ve Kale merkez ilçe statüsünde. Bu duruma uygun olacak şekilde çalışmalar planlıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak daha önceden planladığımı çalışmalarımız var. Kale ilçemize Atıksu Arıtma Tesisi ve içme suyu deposu inşa edeceğiz” dedi.