MANİSA (İGFA) - Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını il genelinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan parkta yenileme çalışmaları başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ile birlikte mahalleye giderek Mahalle Muhtarı Eşref Yılmaz ile bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten Daire Başkanı Uğur Topkaya, Muhtar Yılmaz ile birlikte çalışmaların yürütüldüğü parkta da incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda çevre düzenleme çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Daire Başkanı Uğur Topkaya, “Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan peyzaj alanında da kendi ekiplerimizle inşaat çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Dere kenarında köprü korkuluk çalışmamızı tamamladık. Şu anda karo çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda elektrik ekiplerimizle aydınlatma montajlarını tamamladık. Muhtarımızla da yerinde inceledik ve fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.