MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Kemaliye Mahallesinde 37 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret ederek, devam eden 190 bin metrekarelik üstyapı çalışmasını yerinde inceledi.MANİSA İGFA- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini sağlıklı alt ve üstyapıyla tanıştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir’in Kemaliye Mahallesinde 19 kilometre kanalizasyon, 18 kilometre içme suyu döşeme çalışması tamamlandı. 190 bin metrekarelik üstyapı çalışmasında ise devam ederken Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret etti.

Daire Başkanı Emir, Mahalle Muhtarı Mehmet Alakent ile çalışmayı yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda çalıştıklarının altını çizerek yapılan yatırımın hayırlı olmasını diledi. Daire Başkanı Emir, uzaktan okumalı mekanik sayaç montajlarına devam ettiklerini ifade ederek, hanelerin önünde yer alan parsel kapaklarını da yenilediklerini söyledi. Mahalle sakinleri daha önce böyle bir hizmet görmediklerini belirtti.

Mahalle Muhtarı Mehmet Alakent, “Çok memnunuz. Mahallemiz değişiyor, çok güzel bir yer oluyor. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.