Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ve 35 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, taleplerini dinleyip, ilçede 2022 yılında yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, içmece şifalı suyundan, balon turizmine, Soğanlısı’ndan Sultan Sazlığı’na kadar adeta turizm cenneti olan Yeşilhisar ilçesinde 2021 yılında yapılan hizmetleri değerlendirmek, 2022 yılında yapılacak yatırımları görüşmek üzere istişare toplantısı yaptı. KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yeşilhisar AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çeçen, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Yücel, KASKİ ile KCETAŞ yetkilileri ve 35 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların mahallelerdeki çoğu sıkıntıyı göğüslediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, muhtarlara seslenerek, “Bizler de sizlere layık olmak, sizlerin elini güçlendirmek, sizlerin bilgileri dâhilinde değerli belediye başkanımızla dayanışma içerisinde, altyapı kurulularımızla birlikte mahallelerimizi onurlu bir şekilde yaşayacağınız konuma getirmek için gece demeden gündüz demeden 16 ilçemizde gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Gece demeden, gündüz demeden gayretle çalışıyoruz. Sizlerin talepleri, tavsiyeleri, istekleri doğrultusunda bizim planladıklarımızın yanında, 2022 yılında hizmetlerle sizi buluşturmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.