Niğde Belediyesi ve BEM-BİR-SEN arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi en üst düzeyden imzalandı. Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile BEM-BİR-SEN Niğde Şubesi Başkanı Ergun Yılmaz tarafından imzalandı. İmza programına Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Aksungur MEMUR SEN İl Başkanı Hasan Orhan, BEM-BİR-SEN Niğde Şube Başkanı Ergün Yılmaz, Niğde Belediyesi Temsilcisi Fatih Kaya ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Suat Polat katıldı.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)-  Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Belediyemizde görev yapan memurlarımıza Sosyal Denge Tazminatını en üst düzeyde ödeme kararı aldık, sözleşmeyi imzaladık" dedi. 

Halka en güzel şekilde hizmet etmeye çalışıyor ve görev süremiz içinde pek çok ilke imza attık diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir "Çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik anlamda şartlarını iyileştirmek için Belediye olarak yetkili sendika ile ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladık. 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi ile belediyemizde çalışan memurlarımız mali ve sosyal haklarında önemli kazanımlar elde edildi. Bu sözleşmenin çalışan memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BEM-BİR-SEN Niğde Şube Başkanı Ergün Yılmaz ise, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ederek; “Bu sözleşme ile Niğde Belediyesi’nde çalışan memur arkadaşlarımızın sosyal ve ekonomik haklarında iyileştirme yapılmıştır.  İnşallah önümüzdeki süreç daha güzel olacaktır.  Memur arkadaşlarımız da bu katkıya layık olmaya çalışacaktır" diye konuştu.