Bilecik Müftülüğü ve TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Kayıboyu camiinde “Ramazanda Cami ve Çocuk” temalı buluşma düzenlendi.Bilecik Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş gurubu Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin katıldığı programda çocuklarla bir araya gelen İl Müftüsü Ali Erhun, çocukların cami ile buluşmasının önemine değinerek “ Bu yaşlarda alınan din eğitimi kişiyi ömür boyu her türlü yanlış ve kötülüklere karşı koruyacaktır. Elhamdülillah bu gün camimizde çiçekler açtı. 4-6 yaş miniklerimizin bu gün burada buluşması ve camimizi şenlendirmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Cami havasını teneffüs etmeleri, camide okunan Kur’an ı Kerimleri dinlemeleri ve kılınan namazlara şahit olmaları onların dünyevi ve uhrevi hayatını şekillendirir. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve istikbalimizdir. Onları Efendimizin bizlere öğrettiği istikamette eğitmemiz bizim asli görevimizdir. Bu gaye doğrultusunda emek veren hocalarımızı, yavrularını bu yaşlarda Kur’an öğrenmeye teşvik eden anne babalarını tebrik ediyorum." dedi.

Programda çocuklar Kur’an-ı Kerim okuyarak salavatlar eşliğinde ilahiler söylerken, çeşitli oyunların ve yarışmaların yapıldığı program çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Program sonrası çocuklara çeşitli hediyelerle berber, Diyanet İşleri Başkanlığınca basımı gerçekleştirilen “Manilerle Ramazan ve İyilik” boyama kitapları verildi.

Kayıboyu Camiinde düzenlenen buluşmaya İl Müftüsü Ali Erhun’un yanı sıra Müftü Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları gönüllüleri ve Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.