Arifiye Belediyesi tarafından Karaaptiler Mahallesi’nde hayata geçirilen Arifiye Gölya Tabiat Park’ını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, Yüce, “Şehrimiz için yapılan her hayırlı hizmet bizim için çok önemli. Başta İsmail Karakullukçu başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenleri teşekkürler ederim. Hem Arifiye’mize hem de şehrimize hayırlı olsun” dedi.SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin gelişim ivmesine hız kazandıran projeleri bir bir hayata geçirmenin yanı sıra ilçe belediyelerin yatırımlarını da
gözlemliyor. Bu kapsamda Başkan Yüce, Arifiye Belediyesi tarafından Karaaptiler Mahallesi’nde hayata geçirilen Arifiye Gölya Tabiat Park’ını ziyaret etti. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile beraber tabiat parkında incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, tabiat parkındaki hayvanlarla ilgilendi, kucağına alarak sevdi. Yüce daha sonra park alanını, Başkan Karakullukçu ile beraber park hizmet aracıyla gezerek hoşça vakit geçirdi.

435 bin metrekarelik alanda, içerisinde yürüyüş yolu, oturma ve piknik alanları, balık tutma iskeleleri, terasları, ördek adası, at çiftliği, mini basketbol ve voleybol sahaları, çay bahçesi, kır düğün salonu ve hayvanlar için mera alanı bulunan yeni bir park alanı Arifiye’ye kazandırılıyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Arifiye Belediye Başkanımıza böyle güzel bir tabiat parkını şehrimize kazandırdığı için teşekkür ederim. Şehrimiz için yapılan her hayırlı hizmet bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın nefes alabileceği, yeşili, doğayı ve canlıları yakından görebileceği bir tabiat parkı inşa edilmiş. Bu yatırım için başta İsmail Karakullukçu başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenleri teşekkürler ederim" dedi.