Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ocak Ayı Meclisi’nde 2 buçuk yıllık süreçte yapılan yatırımları açıkladı.SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ocak Ayı Meclis Toplantısı’na başkanlık etti. Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) gerçekleştirilen toplantıda 86 gündem
maddesi karara bağlandı. İlçe belediyelerinin komisyon raporlarının da görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ekrem Yüce, göreve geldiği günden bu yana Sakarya’da hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

 Başkan Yüce,  devam eden Sakarya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, UTÇEM, SOGEP, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Vagon Kafe, Spor Ada Vizyon, Kano Parkuru ve Manda Üretim Tesisi projelerinde gelinen son noktayı açıkladı.

Başkan Yüce alt-üst yapı ve ulaşım alanında yapılan yatırımları anlatırken, “Sakarya 33 ayda hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve şehrimizi mamur hale getirmek için gündüz gece demeden çalışıyoruz. Gönül Belediyeciliği şiarıyla ekonomi, sosyal yaşam, altyapı ve üstyapı, kültür ve sanat gibi alanlarda insana dokunan her konuda faaliyet gösteriyoruz. 33 aylık süreçte toplam 2.3 milyar Türk Lirası yatırım yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte 1 milyon 121 bin 621 ton asfaltla 805 km’yi aşan yol yaptık. Bunun dışında kaldırım, V Kanal, bordür, dolgu ve duvar gibi çalışmalarımızla toplamda 357 milyon 363 bin 969 lira yatırım gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza temelden başladık, sağlıklı içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı projeleri için toplamda 677 milyon 700 bin lira yatırım yaptık” dedi.