Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik STK’ları buluşmasına katıldı. Programda gençlerle
bir araya gelen Başkan Yüce, “Millete hizmet etmek için gönüllü olmak bizim ata mirasımızdır. Bizim derdimiz dünde, bugünde, yarında milletimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Bugünde bu düşünceye yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik STK’ları buluşmasına katıldı. Sivil toplum
kuruluşlarının genç temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Yüce, birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti gençlerle paylaştı.

Kent Park’ta gerçekleşen buluşmaya Başkan Yüce’nin yanısıra AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Cem Çekerek, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve şehirde faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunun genç temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik başlığı altında tamamlanan programda gençlere hitap eden Başkan Yüce, gençlerin enerjisinin kendisine güç verdiğini ve bu gücün yanında beraberlikte olunca her hedefin kolaylaştığını ifade etti.

Başkan Yüce, “Bugün burada hizmete gönüllü olmuş STK temsilcilerimizle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Vatanı, milleti için genç yaşlarında azimle çalışan ve bu çalışmalarını gerçekleştirirken milli, manevi değerlerine sahip çıkan kardeşlerimle birlikte yol yürümek bize güç veriyor. Büyükşehir Belediyemizin ve şahsımın her daim gençlerimizin, STK’larımızın yanında olduğunu bilmenizi isterim. Burada milleti için çok önemli işlere imza atan ve hizmetleriyle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran sivil toplum kuruluşlarımızın genç temsilcileri ile yarınlarımız için daha iyi neler yapılabilir onun derdine düştük.Bizim derdimiz dün olduğu gibi bugünde, yarında milletimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur" dedi.