UCİM Niğde İl Temsilciliği basın kuruluşumuzu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Niğde İl Sorumlusu Arzu Şahan, Halkla İlişkiler Koordinatörü Eczacı Didem Yıldız Erdoğan, Saha ve Etkinlik Koordinatörü Avukat Kübra Batı, gönüllü üye Eczacı Ayşe Sarısaç Tekeş ve UCİM Basın Koordinatörü Alpaslan Düzgün;, Kanal 68 Niğde Temsilciliği ve Medya Haber Sitesi Haber Merkezini ziyaret ettiler.

UCİM Niğde İl Temsilcisi Arzu Şahan, amaçlarının bireyin doğum öncesinden başlayarak tüm gelişim evrelerinde sağlıklı bir biçimde yetişmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Çocuk istismarı ve ihmali ile ilgili olarak çalışmalar sürdürdüklerini belirten Şahan, "Bilimsel yöntemelerle bilgi elde etmek ve üretmek, çocuk istismar ve ihmalleri önlemek ve halkı bilgilendirmek, istismar vakalarında danışmanlık yapmak gibi çalışmalarımız var. Niğde'de geçtiğimiz günlerde yaptığımız gibi etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş ve Kanal 68 Niğde Temsilcisi Ayşegül Aslan da UCİM'in çalışmalarına katkı sağlamak istediklerini söyleyerek, basın mensubu olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.