Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, yaşlanmaya karşı meydan okuyan yeni uygulama gençlik aşısı hakkında detaylı bilgiler verdi.BURSA (İGFA) -Her yıl daha da gelişen tıp teknolojileri sayesinde yaşlanmayı durdurmak ve genç kalmak artık hayal olmaktan öteye geçti.

Gençlik görüntüsünü korumak ve geçmişteki yıllarına geri dönmek isteyen hem kadın hem erkekler için yapılan bir çok uygulamanın yanısıra özelikle 2022 ile birlikte adı daha çok duyulmaya başlanan ‘gençlik aşısı’ hakkında bilgi veren Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, söz konusu uygulamanın botoks ile birlikte uygulandığında sonuçların çok daha etkin olduğunu belirtti.

GENÇ GÖRÜNMENİN SON SIRRI

Gençlik aşısının tıpkı botoks gibi enjeksiyon yöntemiyle kolayca uygulandığını belirten Op. Dr. Ömer Mutlu, “Gençlik aşısı; cilt yenileme, kırışıklık önleme, leke azalması, cilt elastikiyetinin geri kazandırılması gençlik aşısının sunduğu başlıca etkilerdir. İçeriğindeki hyaluronikasit sayesinde cildin nem dengesini kazanmasını, antioksidanlar sayesinde ise ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlar” dedi. Uygulamanın etkili bir anti aging tedavisi olduğunu söyleyen Mutlu, doğal ve sağlıklı bir gençlik tedavisi isteyen herkese yapılabildiğini dile getirdi.

Tedavinin botoksla eş zamanlı yapılması durumunda sonuçların çok daha etkili olduğunu kaydeden Mutlu, “Bu yöntemler sayesinde artık yaş almak deyimi bile tarihe karışıyor” dedi.