Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görevli ziraat mühendisleri ve Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Yenikışla Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Kemal Özen, Kumluca Tarımsal kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çetin, Adrasan Kalkınma Kooperatifi Başkanı Öcal Tuncer ve Karacaören Kalkınma Kooperatifi Başkanı Abdullah Çiftçioğlu’nun Katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Hizmet Binasında yapılan toplantıda “Yerel ürün satış alanları” için bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda, yerelden kalkınma modeliyle Halk Et, Halk Süt gibi üretimi destekleyen projeleri hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, kurulacak “yerel ürün satış alanları” ile ürünlerin satışı noktasında da üreticiye destek vereceği anlatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin her Cumartesi günü Cam Piramit’te açacağı “Köy Pazarı” hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ve Kumluca’da faaliyet gösteren kooperatiflerin başkanlarının önerileri dinlendi.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görevli ziraat mühendisleri tarımsal üretimde önemli bir yere sahip kooperatiflerin temsilcileri tarafından sunulan önerileri dikkatle dinleyerek not aldı. Büyükşehir Belediyesinin, önümüzdeki günlerde farklı ilçelerde de toplantılar düzenleyerek “yerel ürün satış alanları” konusunda üreticiyi bilgilendirmeye ve önerilerini almaya devam edeceği bildirildi.