ANTALYA

Ankara Hal Fiyatları Güncellendi | 15 Ocak 2026

Başkent Ankara’daki sebze ve meyve hallerinde fiyatlar yeniden belirlendi. Kış şartları ve artan maliyetler, tezgâhlara yansıyan fiyatlarda etkili oluyor.

Abone Ol

Ankara halinde 15 Ocak 2026 itibarıyla domates, biber, salatalık ve patlıcan başta olmak üzere birçok üründe güncel fiyatlar belli oldu. Soğuk hava koşulları ve üretim maliyetlerindeki artış, özellikle sera ürünlerinde fiyatların yukarı yönlü seyretmesine neden oluyor.

Hal esnafı, arz-talep dengesine bağlı olarak fiyatlarda kısa süreli dalgalanmalar yaşanabileceğini belirtirken, önümüzdeki günlerde hava şartlarının fiyatlar üzerinde belirleyici olmaya devam edeceğini ifade ediyor. Güncel hal fiyatları hem üreticiler hem de tüketiciler tarafından yakından takip ediliyor.

{ "vars": { "account": "G-D88DGY52YP" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }