Antalya merkez ve çevre ilçe hallerinde 8 Kasım 2025 tarihli sebze-meyve fiyatları açıklandı. Haftanın son işlem gününde özellikle domates ve kabak fiyatlarında düşüş görüldü. Üretici ve tüccarların yakından takip ettiği fiyat hareketlerinde, talep ve arz dengesi etkili oldu.

Salatalık fiyatlarında ise ilçe bazlı farklılık dikkat çekti. Üreticiler, bu farklılığın bölgesel hasat takvimleri ve sevkiyat yoğunluğundan kaynaklandığını belirtti.

Kabak fiyatlarında da geri çekilme yaşandı.

Biber, patlıcan, fasulye ve yeşillik grubundaki ürünlerde ise fiyatlar genel olarak sabit seyretti. T

Üreticiler, önümüzdeki haftanın başında talep artışı olması durumunda fiyatların tekrar dengelenebileceğini ifade ediyor.

Hal Fiyatları

Antalya'nın diğer ilçelerinde fiyatlar değişiklik gösterebilir. Aşağıdaki bölgelerle karşılaştırmalar yapabilirsiniz:

Antalya’da Baba Katli: Mahkeme İndirimsiz Müebbet Verdi
Antalya’da Baba Katli: Mahkeme İndirimsiz Müebbet Verdi
İçeriği Görüntüle

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

Kaynak: Batı Akdeniz Haber Ajansı